Профил компаније
Адреса: Иинма Индустријски парк, Цхангии града, провинције Шандонг, Кина Контакт: Сали Џоу ТЕЛЕФОН: 0086-536-8650536 Факс: 0086-536-8650536 Мобилни телефон: +8613705369780 Е-маил: маркетоне@каи-де.цом .bshare-custom.icon-medium-plus a.new{ width:50px; height:50px; margin-left:10px; padding-left:00px;} .bshare-custom.icon-medium-plus a.new{ width:50px; height:50px; margin-left:10px; padding-left:00px;}
Дом > Контрола квалитета

Контрола квалитета
При избору машина добављач, поред ту цену, други најважније морате размотрити да је квалитет машина. Један добар квалитет машина заслужује добру инвестицију.
ШЕСТ разлога због КАИДЕ машине још боље:
(1 ) Стронг Р &амп; Д тим са напредном технологијом и много практично искуство, посебно за велике брзине лулу машина и Вишеслојна композитних лулу машина, са технологија подршка партнера Универзитета у Кини Врховни Пекингу Хемијска технологија.

2 ) сви механички делови су дизајниране и произведене сами, обрађена кроз високо прецизни ЦНЦ машина и радника који раде на овој машини, су релевантне оперативне способности тражену барем 3 године, да се сваки сегмент у ригорозно надзиране и контролисан.

(3 ) све од нерђајућег челика је набављен из групе познати челик у Кину. Набавком Оутер делова, као што је електрична елементи, су сви користе међународни бренд, као што су СИЕМЕНС, АББ, ИНОЕX, СЦХНЕИДЕР итд.

(4 ) стриктна линија тестирање обавља се пре испоруке апарат, да се осигура своје машине могу радити савршено као што је гарантовано.

(5 ) Прекоморски инсталацију и обуку услуга за елиминисање твоје бриге нема искуства за операцију.

6 ) боље након продаје услуга подржава те са Технички водич и такође резервних делова. Сви технички цртежи су сачувани као архивираних докумената, осигурава своју праћење, гаранција брза реакција и изводљиво решење о питањима сваког купца јавља се у даљу производњу.