Категорија производа
Адреса: Иинма Индустријски парк, Цхангии града, провинције Шандонг, Кина Контакт: Сали Џоу ТЕЛЕФОН: 0086-536-8650536 Факс: 0086-536-8650536 Мобилни телефон: +8613705369780 Е-маил: маркетоне@каи-де.цом .bshare-custom.icon-medium-plus a.new{ width:50px; height:50px; margin-left:10px; padding-left:00px;} .bshare-custom.icon-medium-plus a.new{ width:50px; height:50px; margin-left:10px; padding-left:00px;}
ЈП-Ал-ЈП гас цеви Екструзија линија

ЈП-Ал-ЈП гас цеви Екструзија линија

Каиде машина је један од познатих цеви за гас произвођача истискивање линија ПЕ-Ал-пе у Кини, а ти си сигурно вреди имати једну. Добродошли на велико гаса цеви за истискивање, линија ПЕ-Ал-пе по конкурентној цени од наше фабрике. ЈП-Ал-ПЕ цеви за гас производна линија ◎ високим учинком Екструдер Ово ...

Детаљи о производу

Каиде машина је један од познатих цеви за гас произвођача истискивање линија ПЕ-Ал-пе у Кини, а ти си сигурно вреди имати једну. Добродошли на велико гаса цеви за истискивање, линија ПЕ-Ал-пе по конкурентној цени од наше фабрике.


ЈП-Ал-ЈП гаса цеви Производна линија

високим учинком Екструдер

Ова висока ефикасно екструдер ове ПЕ-АЛ-ПЕ цевовода је посебно самостално дизајнирао Каиде цомпани.Ит укључује

○ Унутрашњи ПЕ слоја Ектрудер,

Унутрашњи слој лепка Ектуер,

Оутер ПЕ Лаиер Ектрудер,

Спољни слој лепка Екструдер


Ултразвучна апарат за варење

Алуминијума Епрувета је запечаћена ултразвучном заваривањем, које доноси велику познати бренд заваривач, а чак и снажне завареног шава.


Алуминијум цеви формирање калупа

Технологија је додатно развијен на основу оригиналној технологији за производњу машина.

Комбинат алуминијума цеви формирање калупа и ко-екструзију дизном главе алата су оптимизовани и произведени из увоза високим прецизним ЦНЦ машине која су јако повећане цев формирање прецизност и брзина производње.

Систем контроле ПЛЦ-а

ПЕ-Ал-ПЕ цеви Екструзија линија доноси оригиналне Сиеменс нове генерације система за контролу ПЛЦ са пуним екраном у боји, који обезбеђује синхрони контролу велике брзине и поуздано функционисање целе производне линије.


Мануфацтуред ПЕ-АЛ-ПЕ Гас Пипе

ЈП Ал ПЕ ЦЕВИ ЗА ГАС је производ који намеће врло брзо и за кратко време. То ће бити материјал са више учешће у изградњи система гаса.

  Разлози лежи у:

    Прихватање од стране гаса дистрибутивних компанија

   Као материјал, ЈП-Ал-ПЕ ЦЕВИ је много економичније од бакра, а то је скоро иста цена поцинкованих челичних цеви;

   Много лакше да се инсталира, цео систем ће бити 1-2 сата да заврши, нема потребе за тешким алата, инсталације радници могу брзо научити и уштеди енергије;


  fleksibilnost   од цеви има предност НО окова потребних у свакој промени смера, избегавајте могућност гаса цурења & саве трошкове.

  Минимун век трајања је 50 година.


ЈП-Ал-ЈП гас цеви машина (маркетоне@каи-де.цом) .пдф
Сродни производи
Истрага